Verkooptrainingen door Develop Training & Coaching

Het proces van verkopen kent diverse stadia. Van het eerste (telefonische) klantcontact tot een goede nazorg na het sluiten van een overeenkomst: in alle gevallen zijn goede commerciële vaardigheden onontbeerlijk. Wilt u nieuwe klanten werven door middel van koude acquisitie of wilt u meer uit uw bestaande relaties halen? Scherper onderhandelen? Training en coaching op het gebied van verkoopvaardigheden geven uw medewerkers alle tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Daarnaast trainen we uw medewerkers ook op het gebied van attitude. De juiste combinatie van vaardigheden en attitude maakt namelijk hét verschil in resultaten. Hierdoor zal uw omzet en winst toenemen en worden klanten waardevolle relaties.


Vaardigheid alleen is niet alles

Vaardigheid is maar één onderdeel van het hele proces. Uiteindelijk maakt de verkoper zélf het verschil. Daarom besteden wij veel aandacht aan houding en attitude. Non verbale communicatie zegt vaak meer dan woorden! Met de juiste attitude kan men acties en gedrag positief beïnvloeden. Bovendien maakt dit u onderscheidend van anderen. De klant ziet u graag komen en hierdoor zal uw omzet en winst toenemen en worden klanten waardevolle relaties.

Overzicht verkooptrainingen

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze verkooptrainingen.

Verkooptraining buitendienst

Meer rendement en winst halen uit uw verkoopgesprekken

Verkooptraining binnendienst

Perfecte ondersteuning bieden aan de buitendienst

Telefonische acquisitie

Afspraken maken met nieuwe klanten

Schrijven en opvolgen van offertes

Van offerte naar order

Deze trainingen zijn zowel te volgen op basis van open inschrijving als in-company. Alle open trainingen zijn goed bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Utrecht en Den Bosch.

Staat de training van uw voorkeur er niet bij en wilt u graag een training op maat? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier