Managementtrainingen door Develop Training & Coaching

Als management / manager bent u verantwoordelijk voor het geven van sturing en richting aan uw organisatie en medewerkers. Dit vereist specifieke vaardigheden. Tijdens de managementtrainingen van Develop Training & Coaching leert u uw coachingsvaardigheden uit te breiden en hoe u persoonlijke kwaliteiten van medewerkers het beste kunt inzetten en benutten.

Wilt u zichzelf als manager een spiegel voorhouden en uw medewerkers beter begeleiden en motiveren, op weg naar betere resultaten? Of wilt u uw stijl van leidinggeven veranderen, zodat deze beter aansluit op een veranderende bedrijfscultuur of markt? Dan nodigen wij u graag uit voor een van onze specifieke trainingsprogramma´s op dit gebied.


Overzicht managementtrainingen

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze management trainingen.

Leidinggeven

Uw team in topconditie

Functionerings-en beoordelingsgesprekken

Bevorder groei van uw medewerkers

Time management

Meer doen in minder tijd

Deze trainingen zijn zowel te volgen op basis van open inschrijving als in-company. Alle open trainingen zijn goed bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Utrecht en Den Bosch.

Staat de training van uw voorkeur er niet bij en wilt u graag een training op maat? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier