Training Telefonische acquisitie

Voor de continuïteit van uw bedrijf is het aantrekken van nieuwe klanten van groot belang. Koude acquisitie is een effectieve manier om dit bereiken. Wilt u uw resultaten uit koude acquisitie verbeteren? Meteen de aandacht vasthouden van uw gesprekspartner? Wilt u zich onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders, zodat uw telefonisch contact een meerwaarde is? Op deze vragen krijgt u een praktisch antwoord tijdens de training “Telefonische acquisitie”.

U leert kwaliteitsafspraken te maken, waardoor u nieuwe klanten krijgt en dus direct meer verkoopt! Alle facetten van succesvolle koude acquisitie proces worden stap voor stap doorlopen en u kunt na deze acquisitietraining direct aan de slag.


Voor wie is de training Telefonische acquisitie bedoeld?

De training is geschikt voor iedereen die afspraken maakt met nieuwe klanten en hierin meer succes wil behalen. Of u nu accountmanager, zelfstandig ondernemer of commercieel medewerker binnendienst bent; deze training geeft u de inzichten en methodieken die u nodig heeft om succesvol nieuwe klanten te werven.

Onderwerpen:

Wat als u deze training Telefonische acquisitie heeft gevolgd?

Na de training zult u in kortere tijd meer kwaliteitsafspraken maken. U kunt uw dienst / product professioneel en effectief onder de aandacht brengen bij nieuwe klanten en hen overtuigen. Op die manier behaalt u meer omzet.

Tijdsduur:

2 dagen

Tussen de eerste en tweede trainingsdag zit een periode van 1 week. Dit geeft u gelegenheid om direct een aantal dagen te oefenen, de materie te integreren in uw dagelijkse praktijk en een goed meetmoment te creëren. Deelnemers blijven ook na afloop van de training welkom met vragen, waardoor een goede nazorg gegarandeerd is.

Deze training wordt verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier