training schrijven offertes breda

Schrijven en opvolgen van offertes

U bent uren bezig met het schrijven van een offerte, stuurt deze op tijd naar uw klant om vervolgens niets meer te horen. Herkent u dit? Wilt u het scoringspercentage van uw offertes verhogen? En staat alle voor de klant relevante info wel in de offerte? Of staat er juist een hoop overbodige, voor de klant niet relevante informatie in?

Tijdens de training “Effectief schrijven en opvolgen van offertes” leert u om een perfecte offerte op te stellen, die uitnodigt om te lezen. U houdt de aandacht van de klant vast en presenteert een voorstel op maat. Uw eigen offertes dienen als basis, wat de vertaalslag naar de praktijk optimaal maakt. Ook gaan we in op het telefonisch opvolgen van offertes, waardoor deze training leidt tot meer opdrachten en omzet.


Voor wie is de training Schrijven en opvolgen van offertes bedoeld?

Deze praktijkgerichte training is bedoeld voor iedereen die vanuit professioneel oogpunt offertes naar klanten verstuurt, zoals een: commercieel medewerker binnendienst, zelfstandig ondernemer, accountmanager, consultant of verkoopmedewerker.

Onderwerpen:

Werkwijze

Voorafgaand aan de training sturen alle deelnemers een offerte toe uit hun dagelijkse praktijk. Deze offerte zal gebruikt worden als persoonlijke basis en oefening tijdens de training. De feedback en geleerde materie zal u in staat stellen om snel een effectieve offerte op te stellen, die aansluit op de wensen en behoeftes van uw klanten.

Na de training begint de praktijk pas echt, waarin u de nieuwe inzichten en vaardigheden structureel gaat toepassen. U bent en blijft hierna welkom met al uw vragen, zodat u altijd een professioneel klankbord heeft.

Tijdsduur

1 dag

Deze training wordt alleen verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier