verkoop training buitendienst breda

Verkooptraining buitendienst

Wat is het verschil tussen een goede verkoper en een topverkoper? Wilt u een voorsprong nemen op uw concurrentie en een expert worden in uw vakgebied? Meer omzet halen uit nieuwe en bestaande klanten? Tijdens deze 3-daagse verkooptraining krijgt u alle bagage die u nodig heeft om succesvol te zijn en blijven.

U krijgt inzicht in uw prospects en klanten en alle stappen van het verkoopproces. U leert om in te spelen op behoeften en meerwaarde te creëren tijdens gesprekken. Verkopen vereist echter ook een juiste attitude. We leren u dan ook om te verkopen vanuit de juiste grondhouding; dit maakt namelijk het verschil in de praktijk. Op deze manier zult u uw effectiviteit in gesprekken in korte tijd aanzienlijk vergroten. Met als resultaat: meer omzet.


Welke onderwerpen leert u tijdens de Verkooptraining Buitendienst:

Werkwijze

Tijdens de verkooptraining wordt theorie afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen. Voor, tijdens en na de trainingen krijgen de deelnemers specifieke opdrachten mee. Er worden video-opnamen gemaakt van de gesimuleerde praktijkopdrachten. Dit vergroot het inzicht en versnelt het leerproces. De deelnemers krijgen de video-opnamen mee naar huis, zodat zij terug kunnen kijken naar de stappen die zijn gemaakt.

Tijdsduur

De training duurt 3 dagen, waarvan de eerste 2 dagen opeenvolgend zijn. Tussen dag 2 en dag 3 zit een periode van ongeveer 1 maand. Op deze manier kan de materie goed geïntegreerd worden in de dagelijkse praktijk, gevolgd door een meetmoment. Na de verkooptraining begint de praktijk pas echt, waarin u de nieuwe inzichten en vaardigheden structureel gaat toepassen. U bent en blijft hierna welkom met al uw vragen, zodat u altijd een professioneel klankbord heeft.

Deze training wordt alleen verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier