verkoop training binnendienst breda

Verkooptraining binnendienst

De verkoop binnendienst is een onmisbare schakel in de duurzame relatie met uw bestaande en nieuwe klanten. Als verkoop-medewerk(st)er binnendienst ondersteunt u de buitendienst en handelt u pro-actief en commercieel aan de telefoon. De taken van een commercieel medewerker zijn zeer divers. Van het maken van afspraken (acquisitie) en het bellen van klanten tot het maken en opvolgen van offertes.

U zult praktijkgericht getraind worden in alle facetten van telefonische communicatie en verkoop. U leert om dit effectief toe te passen, op een manier die past bij uw persoonlijkheid. Praktische rollenspellen en heldere praktijkcases geven u de bagage die u nodig heeft. Met als resultaat: een betere relatie met uw klanten en meer omzet.


Voor wie is de training Verkoop binnendienst?

Deze training is geschikt voor binnendienstmedewerkers die actief ondersteuning bieden aan een buitendienstmedewerker. U bent de commerciële spin in het web die meer uit uw functie wil halen.

Wat wilt u bereiken door deze training?

Wat uw doelstelling ook is, deze training geeft u de juiste tools om effectiever en slagvaardiger met kansen om te gaan.

Werkwijze

De training is een goede combinatie van theorie en praktijk. De eerste 2 dagen van de training zijn achtereenvolgend, waarna de training na 3 weken afgerond wordt met een terugkomdag. Op deze manier kan de materie goed geïntegreerd worden in de dagelijkse praktijk, gevolgd door een meetmoment. Na de training begint de praktijk pas echt, waarin u de nieuwe inzichten en vaardigheden structureel gaat toepassen. U bent en blijft hierna welkom met al uw vragen, zodat u altijd een professioneel klankbord heeft.

Onderwerpen:

Wat als u deze training heeft gevolgd?

Na deze praktijkgerichte training zult u beter in staat zijn om behoeften van klanten te achterhalen. Bovendien haalt u meer kansen en orders uit uw verkoopgesprek en legt u meer kracht in uw gesprekken, wat uw omzet verhoogt. Tevens kunt u gemakkelijker
omgaan met diverse typen klanten en bent u in staat om te gaan met tegenwerpingen.

Tijdsduur:

De training duurt 3 dagen, waarvan de eerste 2 dagen opeenvolgend zijn. Tussen dag 2 en dag 3 zit een periode van ongeveer 1 maand. Op deze manier kan de materie goed geïntegreerd worden in de dagelijkse praktijk, gevolgd door een meetmoment. Na de training begint de praktijk pas echt, waarin u de nieuwe inzichten en vaardigheden structureel gaat toepassen. U bent en blijft hierna welkom met al uw vragen, zodat u altijd een professioneel klankbord heeft.

Deze training wordt verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier