Training Leidinggeven

Als leidinggevende heeft u vaak een diversiteit aan taken: het motiveren en aansturen van uw personeel, het bewaken van doelstellingen en budgetten, omgaan met conflicten en deelnemen aan diverse vergaderingen. Al deze taken vereisen een enorm scala aan vaardigheden en doen een beroep op uw organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Een goede leidinggevende coacht, motiveert, stuurt en inspireert ook. U leert welke stijl van leidinggeven het beste past bij uw persoonlijkheid en bedrijfssituatie, maar ook hoe u flexibel gebruik kunt maken van andere stijlen. Uw manier van leidinggeven zal medewerkers motiveren en aanzetten tot actie en betere resultaten. Deze training leert u hoe u bovenstaande zaken kunt bereiken.


Over de training Leidinggeven

Tijdens deze driedaagse praktijkgerichte training krijgt u inzicht in uw positie als leidinggevende en leert u alle vaardigheden die nodig zijn om uw functie perfect uit te voeren.
U leert effectief gebruik te maken van diverse soorten leiderschapsstijlen.

Ook gaan we nader in op planning en delegeren. De eerste 2 dagen van de training zijn achtereenvolgend, waarbij theorie en praktijk centraal staan. U krijgt gerichte praktijkopdrachten mee, waarna de training na 3 weken afgerond wordt met een terugkomdag. Op deze manier kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen, dit vervolgens toetsen en persoonlijke aandachtspunten bijstellen.

Voor wie is de training Leidinggeven?

De training “Leidinggeven” is voor aankomende managers die willen leren om leiding te geven en voor gevorderde managers die hun stijl van leidinggeven willen aanpassen en hun bestaande kennis en vaardigheden op dit gebied willen uitbreiden en verbeteren.

Onderwerpen:

Wat als u deze training Leidinggeven heeft gevolgd?

Na de training kunt u uw personeel beter aansturen en uw stijl van leidinggeven beter afstemmen op de huidige (bedrijfs)situatie. Uw personeel is meer gemotiveerd en u bent gemakkelijker in staat om het beleid van uw organisatie te vertalen naar de werkvloer.
Kortom: optimalisatie van uw vaardigheden en resultaten als leidinggevende.

Tijdsduur:

De training duurt 3 dagen, waarvan de eerste 2 dagen opeenvolgend zijn. Tussen dag 2 en dag 3 zit een periode van ongeveer 3 weken. Op deze manier kan de materie goed geïntegreerd worden in de dagelijkse praktijk, gevolgd door een meetmoment. Na de training begint de praktijk pas echt, waarin u de nieuwe inzichten en vaardigheden structureel gaat toepassen. U bent en blijft hierna welkom met al uw vragen, zodat u altijd een professioneel klankbord heeft.

Deze training wordt verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier