Training Functioneringsgesprekken

Om een goede ontwikkeling van medewerkers binnen uw organisatie te bewerkstelligen is het aan te raden om minimaal één keer per jaar een functioneringsgesprek te houden. Onder werknemers is dit gesprek niet altijd even populair. Sterker nog: veel mensen vinden het vaak een herhaling van hetzelfde gesprek een jaar eerder. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers met nieuwe energie, plannen en enthousiasme het functioneringsgesprek verlaten?

Het doel van een functioneringsgesprek, het verbeteren van de manier waarop je taken uitvoert en hoe dit te bevorderen, staat centraal. U leert alles over het effectief voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.


Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor (aankomend) leidinggevenden die weinig ervaring hebben met het geven van functioneringsgesprekken. Een functioneringsgesprek is niet alleen belangrijk voor uw medewerkers. Ook voor u als leidinggevende is dit een moment om te laten zien dat uw medewerkers belangrijk zijn en bepalend zijn voor succes.

Onderwerpen:

Werkwijze

De training is praktisch van opzet , waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Het trainingsmateriaal bestaat uit een overzichtelijke map, met daarin relevante informatie, modellen en checklists. Hiermee kunt u na de training direct aan de slag.

Tijdsduur

De tijdsduur van deze praktische training is 2 dagen. Tussen dag 1 en dag 2 zit een aantal weken, waarin u actief aan de slag gaat met een aantal praktijkopdrachten. Op deze manier kan de materie goed geïntegreerd worden in uw dagelijkse werk.

Deze training wordt alleen verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier