Trainer

Develop Training & Coaching is opgericht door Dennis Jansen, een enthousiaste trainer en coach die mensen voortdurend stimuleert en motiveert het beste uit zichzelf te halen. Hij is zelf jaren werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties en weet dat de weg naar succes niet altijd gemakkelijk is. Hij wilde meer weten over mensen en wat hen drijft of juist tegenhoudt om specifieke resultaten te bereiken. Door deze nieuwsgierigheid kwam hij in aanraking met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Hij ontdekte dat inzicht in en bewustwording van eigen gedrag vaak de sleutel tot succes is. De eerste stap op weg naar het bereiken van concrete doelen. Weerstand is hierbij een natuurlijk verschijnsel, noodzakelijk om je eigen patronen te doorbreken en vervolgens de volgende stap te maken.


Ontwikkeling

Na vervolgens enkele jaren bij een landelijk trainingsbureau als trainer/consultant te hebben gewerkt, besloot hij om zijn eigen trainingsbureau op te richten. Develop Training & Coaching verwoordt precies datgene wat hij voor ogen heeft: mensen en organisaties helpen in het ontwikkelen en verbeteren van hun communicatie en bijbehorende resultaten.

“Wat ik met name heb geleerd, is om buiten je eigen kaders te denken en er achter te komen dat er nog zoveel meer te ontdekken en benutten valt dan dat je zelf in eerste instantie ziet, hoort, denkt en voelt. Het motiveert mij om telkens weer te zien dat mensen met relatief eenvoudige inzichten en methodieken grote stappen voorwaarts kunnen maken”.

Praktijkgericht en doortastend

Zijn werkwijze is praktijkgericht en zijn enthousiaste manier van trainen en coachen werkt aanstekelijk. Daarnaast heeft hij een doortastende manier van vragen, humor, openheid en vertrouwen in ieders succes, met respect voor iedere persoon.

Dennis is Certified Master Practitioner of NLP, Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™ en Certified Master Hypnotist.

Zijn motto: “Wie stopt met beter worden, houdt op goed te zijn”.

Over Develop Werkwijze Open Trainingen Incompany Trainingen

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier