Develop Training & Coaching

Develop Training & Coaching is gespecialiseerd in praktische en effectieve training en coaching op het gebied van communicatie, verkoop, management en persoonlijke effectiviteit. Uw medewerkers bepalen het succes van uw onderneming. Investeren in uw medewerkers is investeren in de toekomst van uw onderneming.

Onze trainingen helpen bedrijven met het verbeteren van resultaten en het realiseren van doelen. We dagen deelnemers uit om kritisch naar zichzelf te kijken, één van de eigenschappen van succesvolle mensen. Bent u klaar voor een nieuwe stap in de ontwikkeling van uw vaardigheden? Wij houden u op een respectvolle wijze een spiegel voor en geven u praktische en effectieve methodieken die direct toepasbaar zijn.


Doelstelling

De doelstelling van Develop Training & Coaching is uw medewerkers bewust maken van de kracht van hun communicatie en hen op een hoger niveau brengen, waardoor resultaten verbeteren. Met als gevolg meer succes in uw dagelijkse werkzaamheden.

De voordelen van een training bij Develop Training & Coaching:

De trainingen worden zowel incompany als op locatie verzorgd. Alle open trainingen worden gegeven op goed bereikbare locaties in Breda, Eindhoven, Utrecht en Den Bosch.

Via de links hieronder kunt u meer lezen over onze werkwijze, soorten trainingen en trainer. Nu al nieuwsgierig geworden naar wat Develop Training & Coaching voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.

Werkwijze Trainer Open Trainingen Incompany Trainingen

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier