training presentatievaardigheden breda

Training Presentatievaardigheden

Iedereen die wel eens een presentatie geeft, weet dat het lastig kan zijn om de aandacht van het publiek vast te houden. Bij het geven van een presentatie wilt u uw boodschap krachtig en helder overbrengen. Het gaat daarbij niet alleen om de inhoud maar ook uw houding en uitstraling zijn van grote invloed op het contact met uw publiek.

Wilt u leren om optimaal contact te maken met uw publiek? Uw uitstraling als spreker vergroten? Van knikkende knieën naar rust en kalmte? De training Presentatievaardigheden zorgt dat u met uw presentatie een blijvende indruk achterlaat bij uw toehoorders. Spreken in het openbaar wordt op deze ontspannen manier echt leuk.


Voor wie is de training Presentatievaardigheden bedoeld?

De training is geschikt voor iedereen die regelmatig een presentatie houdt.
Na de training zult u niet meer opzien tegen het geven van een presentatie! Presenteren is leuk wanneer u merkt dat u ontspannen bent, de aandacht kunt vasthouden en zelfverzekerd uw boodschap kunt overbrengen.

Onderwerpen:

Wat als u deze training heeft gevolgd?

Stelt u zich eens voor dat u zojuist de presentatie heeft gegeven waar u eerst zo tegenop zag. U merkte dat u kalm bleef, de aandacht van de groep had, dat uw boodschap duidelijk overkwam en dat u nog energie over had na uw welverdiende applaus. Met de training “Presentatievaardigheden” behoort dit in de toekomst tot uw standaard bagage!

Tijdsduur

2 dagen

LOCATIE: BREDA (routebeschrijving)

DATA OPEN INSCHRIJVING: 8 en 9 oktober 2012

PRIJS: € 435,- EXCL. BTW, INCL. TRAININGSMAP, LUNCH, KOFFIE/THEE EN 6 MND NAZORG

Deze training wordt tevens verzorgd als incompany training en is interessant voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Utrecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier