training persoonlijke effectiviteit breda

Training Persoonlijke Effectiviteit

Vraag aan een willekeurig persoon: “Wat is uw doel?” en u zult in de meeste gevallen het antwoord krijgen: “Dat weet ik niet”. Zwart/wit gezegd: we doen maar wat. Zakelijk, privé, sociaal, financieel, noem maar op. Waarom doen we niet wat we echt willen? Waarom leidt ons gedrag niet tot het gewenste resultaat? Als u niet weet wat uw doel is, hoe weet u dan wat u vandaag moet doen en morgen? Wat houdt u tegen om datgene te doen wat u werkelijk wilt. Handelt u uit angst of uit passie?

Het verbeteren van uw communicatie en uitstraling biedt voordelen op diverse gebieden. Het geeft u meer balans en u werkt doelgericht aan betere resultaten. Voor uzelf en voor uw bedrijf. Tijdens deze 2-daagse training krijgt u de handvatten en inzichten hiervoor.


Inhoud van de training Persoonlijke effectiviteit

U leert effectief doelen te stellen en hoe deze te realiseren. U krijgt inzicht in uw manier van communiceren en leert op een positief kritische manier naar uzelf te kijken. Verder leert u hoe u informatie uit uw omgeving waarneemt en op basis daarvan gedachten ontwikkelt. En wat vervolgens daar de invloed van is op uw gedrag en dat van anderen.

Creëert u met uw gedrag resultaten die u wilt, dan is dit natuurlijk geweldig. Creëert u resultaten die u liever niet wilt, bedenk dan wat u in uw gedrag kunt veranderen. Zo komen uw persoonlijke leerdoelen tot stand. Deze training geeft u de inzichten en methodieken hiervoor.

Onderwerpen:

Wat als u deze training gevolgd heeft?

Na deze training gaat u prettiger en meer flexibel om met diverse personen en omstandigheden. U kunt duidelijk en eerlijk feedback geven en ontvangen. U heeft een heldere focus op een specifiek doel en heeft belemmeringen ten aanzien hiervan doorbroken. U beschikt over gerichte methodieken om meer uit uzelf halen, wat uw uitstraling en effectiviteit vergroot.

De training is praktisch opgezet, zodat u ook daadwerkelijk ‘aan de slag gaat’ met de aangereikte informatie en dingen eens anders doet dan dat u normaal gewend bent. Kortom: u groeit en u ontwikkelt zich op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

Tijdsduur:

2 dagen (achtereenvolgend) en 1 terugkommiddag

De training wordt gehouden op de prachtige locatie Ulvenhart en is inclusief een overnachting. Dit om de deelnemers volledig te laten concentreren op de training en persoonlijke doelstelling, zonder afleidende elementen.

Deze training wordt alleen verzorgd als incompany training. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we staan u graag te woord.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier