personal coaching breda

Personal coaching

Welke dingen zou u eens specifiek willen aanpakken in uw gedrag? Zijn er gedragspatronen waar u niet tevreden mee bent en die telkens terugkomen? U kunt dit telkens met een hoop excuses wegstoppen, met als gevolg dat dit op een later tijdstip wellicht nog krachtiger naar boven komt.

Neemt u echter verantwoording voor uw gedrag, dan kunt u ervoor kiezen om ook echt eens daadwerkelijk dingen anders te gaan doen. Een persoonlijk coachingstraject van Develop Training & Coaching kan dan uitkomst bieden. U krijgt inzicht in uw denk- en gedragsprocessen en creëert nieuwe gedragspatronen. Door het stellen van haalbare doelen en het inzetten van persoonlijke kwaliteiten, ervaart u in korte tijd persoonlijke groei.


Voor wie is personal coaching bedoeld?

Wij houden u op een vertrouwde en respectvolle manier een spiegel voor, zodat de essentie snel helder wordt. Vervolgens reiken wij u nieuwe mogelijkheden aan, die u in staat stellen uw doelen te bereiken en resultaten te verbeteren.

Vragen waarbij personal coaching uitkomst biedt:

Waarom bij Develop Training & Coaching?

De coaches van Develop Training & Coaching zijn gespecialiseerd in het herkennen van diverse gedragspatronen en kunnen deze snel ombuigen. U leert een nieuwe manier van denken en handelen, wat tot snelle en effectieve verandering leidt.

Werkwijze:

Coaching kan bij u op locatie of extern plaatsvinden en is met name interessant voor mensen uit regio Breda, Eindhoven, Rotterdam Tilburg, Roosendaal en Den Bosch. Neem voor meer informatie en een gratis intakegesprek contact met ons op. Zie ook onze links op www.gcoach.nl en www.coachingland.nl voor een aanvullende profielomschrijving.

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier