Werkwijze

In al onze trainingen staat de praktische toepasbaarheid centraal. Geen hoogdravende theoretische modellen, maar direct bruikbare inzichten en methodieken. Voor een optimaal resultaat bestaat de groep waarmee we werken uit maximaal 8 personen. Hierdoor bent u verzekerd van goede persoonlijke aandacht en kunnen relevante zaken met voldoende aandacht behandeld worden

Voorafgaand aan een training worden individuele aandachtspunten geïnventariseerd, zodat de leerpunten van iedere deelnemer helder zijn. Na de training gaan de deelnemers doelgericht aan de slag in de dagelijkse praktijk. Het resultaat: medewerkers ervaren direct het effect van de training in hun dagelijkse werk.


Attitude

Naast vaardigheden besteden we veel aandacht aan het begrip ‘attitude’. Vaak is men zich niet bewust van de eigen grondhouding terwijl juist dit hét verschil maakt bij het creëren van succes. Ons uitgangspunt is dat iedereen alle middelen in zich heeft om succesvol te zijn, mits de doelstelling reëel is. Samen gaan we op zoek naar de intrinsieke motivatie die de basis is van (gedrags)veranderingen. Op deze manier werken we vanuit een persoonlijke, respectvolle en motiverende omgeving.

Persoonlijke groei

Veel cursisten ervaren weerstand tijdens de training. Dit (h)erkennen en accepteren is de eerste stap naar persoonlijke groei! Verandering roept meestal in eerste instantie weerstand op, maar betekent ook dat u aan het leren bent. Oude (vaak minder effectieve) patronen worden doorbroken en daarvoor in de plaats leert u nieuwe effectieve gewoonten aan. Wij dagen u uit om te leren en te groeien!

Onze uitgangspunten

Evaluatie, nazorg en advies

Om kwaliteitsverbetering te garanderen, volgt na iedere training een evaluatie met de opdrachtgever. De praktijk begint waar de training is opgehouden. Daarom adviseren wij u dan ook in de nazorg over een zo effectief mogelijke methodiek , waarin interne coaching, feedback en het integreren van de nieuwe vaardigheden en inzichten centraal staan.

Uw doelstellingen vormen de rode draad gedurende het hele traject.

Over Develop Trainer Open trainingen Incompany trainingen

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier