in-company trainingen breda

Incompany trainingen

Alle trainingen of een combinatie daarvan kunnen als incompany training worden uitgevoerd. Een incompany training betekent 100% maatwerk, op de datum, tijd en locatie dat u het beste uitkomt. Tijdens de oriëntatiefase bepalen we in overleg met u de doelstelling, doelgroep, aanpak en omvang van de training. Waarbij een intakegesprek met uw medewerkers tot de mogelijkheden behoort.

Uw team van medewerkers laten groeien? Gezamenlijk een nieuwe werkwijze creëren? Met uw verkopers meer omzet behalen? Develop Training & Coaching helpt u hierbij. Trainingen kunnen plaatsvinden op werkdagen, in de avonduren en op zaterdagen. In een oriënterend gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn!


Praktijkgerichte trainingen

De trainingen zijn altijd praktijkgericht. Daardoor hebben de deelnemers ruim gelegenheid om te oefenen met de aangereikte materie. Door middel van actuele praktijkcases wordt de dagelijkse praktijk zo effectief mogelijk gesimuleerd, waarbij het uitgangspunt is dat de deelnemers van en met elkaar leren.

De voordelen van een incompany training:

Evaluatie en nazorg

Na elke incompany training volgt een uitgebreide schriftelijke en persoonlijke evaluatie met u als opdrachtgever. Hierbij wordt teruggekeken op de training, maar ook besproken hoe het geleerde de komende periode het beste in de dagelijkse praktijk kan worden geïntegreerd. Wij begeleiden en adviseren in de interne follow-up en onderlinge coaching van medewerkers en betrokken manager(s). De training draagt op deze manier bij aan blijvende groei en succes!

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, in een oriënterend gesprek informeren we u graag verder.

Develop Training & Coaching Werkwijze Trainer Open trainingen

Verkooptrainingen

Communicatietrainingen

Managementtrainingen

Contactgegevens

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

Noord-Brabant

Tel: 076 -541 69 68

Skype: Developcoach

E-mail: [email protected]

Contactformulier